© 2018 per MALABOIG® 

Sabadell, Barcelona

617368381

NOSALTRES

Nosaltres som el grup Malaboig Espectacles & Animacions!

L'any 2007 neix Malaboig Malabars a Sabadell per part de dos joves malabaristes, l'Eloi Creus i el Noel Estarellas. Interessats en l'art de la màgia i el món del malabarisme, decideixen unir-se per crear una petita companyia de malabars on poder desenvolupar tot el seu talent com a malabaristes i alhora divertir-se aprenent. Poc a poc, Malaboig ha anat creixent i ha anat abarcant cada cop més espectacles de malabars, incorporant elements com la llum i el foc.

En els darrers anys Malaboig també ha afegit als seus serveis la organització i gestió integrals de festes i celebracions singulars com són caps d'any, carnestoltes, festes temàtiques,...

Acumulen ja una bona experiència en el món de l’espectacle i l'animació sense cap altre secret que la dedicació, tracte proper i professionalitat.

Escoltem les teves idees i ens adaptem per encaixar-nos perfectament a allò que esperes a la teva celebració!

Ara ja ens coneixeu!

 

OPINIONS DE CLIENTS

"Malaboig són, després de 5 anys col·laborant, IMPRESCINDIBLES a Medievalia Sabadell. No només fan Malabars, sino que ofereixen un ESPECTACLE que també inclou emoció i molts riures per part de nens i adults! I a part ells són un encant, connecten de seguida amb el públic. Fiables i recomenables 100%.".

La junta d’Amics de Medievalia Sabadell

 

“Un espectacle molt dinàmic, original i adreçat a tots els públics. Van ajustar la durada segons el programa. Súper puntuals i rigorosos. Repetiriem sens dubte, es van adaptar al que buscàvem i a sobre el públic va quedar més que content”.

Juventut i Cultura - Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

 

“Hem contractat Malaboig Malabars fins a tres vegades. Qualitat -preu immillorable!! Recomanables 100%. Espectacle boníssim, s'adapten perfectament als diferents tipus de públics. Són molt polivalents i connecten amb la gent. Els alumnes de la meva escola encara recorden els vostres espectacles!”

Escola General Prim - Barcelona

“Van escoltar les idees que teniem per la Festa del Vi Novell i es van adaptar perfectament cumplint tots els requisits. Un tracte proper i professional, i el públic va quedar encantat. Totalment recomanable. De moment, ja hem comptat amb ells en les dues últimes edicions d'aquesta festa”

Bodega El Coca - Sabadell

Amb el seu tracte proper i un espectacle d’allò més divertit, van aconseguir la millor de les rialles d’infants i famílies.

Així doncs, de ben segur que ens tornarem a veure!

Granja Aventura Park - Viladecavalls